3
Oct

Update werkzaamheden en vooropname

Naar aanleiding van opmerkingen gemaakt tijdens de inloopbijeenkomst op 11 september melden wij u het volgende:

Parkeerverbod: tijdens de bouwwerkzaamheden van fase 2 (sportcomplex) geldt er een parkeerverbod in de Teylingerweg en het zuidelijke deel van de Deken Zondaglaan (kruising met Vogelenzangseweg tot aan het skatepark). In overleg met de afdeling verkeer van de gemeente Bloemendaal is er voor gekozen om het verbod te laten gelden van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 17:00 uur. Dit betekent dat het parkeerverbod niet geldt in het weekend. Het is belangrijk dat de straat weer vrij is vanaf maandagochtend 06:00 uur, zodat het bouwverkeer zonder hinder door de straat kan rijden. Dit wordt gedurende een maand gemonitord.

Bouwkundige vooropname: het bureau QuattroExpertise voert een bouwkundige vooropname (een nulmeting) uit bij een aantal woningen die aan de bouwroute liggen. Hoewel de infra-gerelateerde (transport)werkzaamheden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden uitgevoerd, is de kans dat, als gevolg van de werkzaamheden, schade ontstaat aan die woningen niet geheel uit te sluiten. De bewoners van de woningen waar dit voor geldt, hebben 14-09-2023 een brief ontvangen per post om een afspraak te maken voor de opname. Deze zal eind september/ begin oktober plaatsvinden.

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring