Het projectteam

Het projectteam voor Wonen in Vitaal Vogelenzang bestaat uit een team van specialisten.  

Thunnissen heeft in samenwerking met Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, ECHO Urban Design (stedenbouw en landschap), architect Bureau 070 (woningen) en Moederscheim Moonen Architects (sportpaviljoen) en Holleman Santpoort (aannemer sportpaviljoen) een plan gemaakt voor de revitalisering van de locatie in de omgeving van het IKC en de Tennis- en Voetbalvereniging in Vogelenzang. Het projectteam is gecomplementeerd met Buro Regen & Water en NIEMAN Raadgevende ingenieurs. 

Dit projectteam heeft gezamenlijk veel expertise in gelijksoortige projecten met de combinatie wonen en sport. Het team werkt met veel enthousiasme aan de nieuwbouwplannen.  

Wonen in Vitaal Vogelenzang levert een duurzame bijdrage aan een vitaler en leefbaarder dorp. De komst van meer en nieuwe bewoners, toekomstbestendige maatschappelijke voorzieningen en een groene openbare ruimte maken van Vitaal Vogelenzang een aantrekkelijke plek voor jong en oud. Een plek waar ontmoeting en verbinding centraal staat. Het plan is door ons op stedenbouwkundig, landschappelijk en architectonisch gebied zo zorgvuldig mogelijk uitgewerkt. 

De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt. Dat doen we samen met de sportverenigingen en omwonenden Voor het participatietraject hebben wij De Wijde Blik toegevoegd aan het team. 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring